Малки сладки лъжкини, книга 9: Не питай, не казвай Сара Шепард

Очакваното продължение на „Малки сладки лъжкини“.

Още от седми клас малките лъжкини крият една ужасна тайна, която смятат за погребана навеки.
В един прекрасен ден четирите сладурани започват да получават странни SMS съобщения – всъщност заплашителни послания, подписани от някой неизвестен, с мистериозния инициал „А“. Възможно ли е „А“ да е Алисън – суперпопулярното момиче, изчезнало преди три години? Алисън – мразената и обожавана тяхна най-добра приятелка, техният идол и обект на ужасна завист, техният властелин и низвергнат кумир? Алисън, която знае всичко за всяка от тях. Внезапно техните тайни – и най-голямата, и най-малката, дори най-дълбоко заровената – са заплашени да изплуват. Изведнъж се оказва, че в солидния Роузууд вече няма нищо сигурно, а образцовите момичета са малки, сладки – и ужасни – лъжкини. И ще си плащат скъпо за всичко.

Вече цяла година злостните есемеси са спрели. Означава ли това, че всичко е забравено вече?! Но в Роузууд, каквито и призрачни сънища да ти се присънват – по-добре не питай, не казвай!
Въпреки че са пораснали, четирите приятелки продължаваат с мръсните номера. Тайните им стават все повече след последната им пролетна ваканция в Ямайка. Но те знаят, че всичко непременно ще изплува, защото нищо не е свършило, докато А. не каже…

Автор: Сара Шепард
Издателство: Ергон
Поредица: Малки сладки лъжкини
ISBN: 9789549625882
Година на издаване: 2012
Корица: меки корици
Страници: 270
Формат: 130X200 мм
Език: Български