Политически некоректно Ян ван Хелзинг

… защото мнозина автори, журналисти и издатели не могат да пишат и публикуватонова, което искат или което би интересували гражданите, а се подчиняват на една невидима диктатура – ПОЛИТИЧЕСКА КОРЕКТНОСТ! Ако още споделяте донякъде доборнамерения възглед, че „все пак в Германия може да се каже всичко, защото свободното мнение е гарантирано от Конституцията“, просто грешите. Със сигурност можем да казваме повече в сравнение с Китай, Иран или Северна Корея, но твърде много теми не трябва да се засягат и публикуват. Иначе следва обществено насъскване – най-често подклаждано от медиите – и по правило наказание. Факт е, че на читателите често им биват спестявани части от някоя новина., защото са „политически некоректни“ и евентуално биха нарушили „общественото спокойствие“, или в много случаи събитията изобщо не се отразяват в новините и просто се прикриват от обществеността, за да не безпокоят хората.

Напротив, в тази книга всичко е заявено в прав текст, защото гражданите са достатъчно зрели и заслужават да узнаят чистата истина за задкулисните процеси както в Германия, така и по света.

Ан Ван Хелзинг и още 13 автори не позволяват да им затворят устата и засягат в настоящата книга теми, кокито постоянно се определят от различни къгове и медии като „политически некоректни“, но според нас са особено подходящи за четене и най-вече са поучителни.

Ето и някои от разгледаните теми:

– Цензурата в средствата за масова информация;

– Сексуализацията на нашите деца;

– Емигрантският тормоз върху гражданите;

– Вредата от имунизациите;

– Кой стои зад икономическата криза?

– Насилие срещу полицаите;

– Преследването на християните по света;

– Новите лъжи за 11 септември;

– Един илюминат нарушава своето мълчание;

– Лъжата за климата

Естествено книгата повдига въпроса: КОЙ има интерес от тази цензура и докъде ще доведе тя? Защото зад нея се крие един добре обмислен план на няколко могъщи фигури. Не искате ли ида им попречите?

Останалите автори: Михаел Морис, Андреас Поп, Ники Фогт, Йоханес Холей, Дейвид Кристенсен, Йохан Шнитцлер, Ханс Алтман, Михаел Фогт, Бруно Мертенс, Удо Шултхайс, Щефан Ердман, Волфганг Сипински

Автор: Ян ван Хелзинг
Издателство: Дилок
ISBN: 9789542902386
Година на издаване: 2015
Корица: мека
Страници: 448
Формат: 14х22
Език: български