Роналдо – Мания за съвършенство Лука Кайоли

Кристиано Роналдо е познат по цял свят със смайващите си умения и грижливо изградения си имидж. Двукратен носител на Златната топка със собствена модна линия, той е от глава до пети модерната суперзвезда, но зад външния блясък се крие един от най-всеотдайните спортисти, които този спорт някога е виждал.

Лука Кайоли разказва съкровената история на звездата на „Реал Мадрид“, чиято решителност го е довела до самия връх, като представя откровени изказвания от негови треньори, съотборници, приятелки и дори от самия Роналдо.

Когато през 2009 г. Кристиано Роналдо преминава в „Реал Мадрид“ за разбиваща световния рекорд сума от 80 милиона лири, това затвърждава позицията му на един от най-добрите футболисти на нашата епоха.

Това е историята на двукратния носител на Златната топка, първият играч от Премиършип, обявен за Играч на годината от ФИФА, и носител на Златната обувка за 2010-11 г.

За автора

Лука Кайоли е изнъкнат италиански спортен журналист, който изгражда репутацията си в английската ITV и като главен редактор на „Евронюз ТВ“ във Франция. В момента живее в Испания, където е корсепондент за SKY Италия.

Автор: Лука Кайоли
Издателство: Интенс
ISBN: 9789547832299
Излиза на: 17.08.2015 г.
Година на издаване: 2015
Корица: мека
Страници: 208
Език: български