Шмекерски роман Франсиско де Кеведо

Автор: Франсиско де Кеведо
Издателство: Испаника
ISBN: 9549155935
Година на издаване: 2005
Корица: Меки корици
Страници: 160
Формат: 21/14
Език: Български